آلوچه خشک بسیار مغذی است و فواید سلامتی مختلفی دارد.
از دیرباز تا کنون افراد در صدد یادگیری طرز تهیه ترشک آلوچه خشک بر آمدند.
آنها حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی، علاوه بر فیبر و آنتی اکسیدان هستند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن کمک کند.
آلوچه را می توانید به صورت تازه یا خشک مصرف کنید.
آلوچه خشک و زردآلو خشک برای بهبود چندین بیماری از جمله یبوست و پوکی استخوان شناخته شده است.
این فایده زردآلو سبب شد تا طرز تهیه ترشک زردآلو مورد توجه زنان خانه دار قرار بگیرد.
آلوچه خشک و ترشی مخلوط زعفرانی به طرز چشمگیری دارای مواد مغذی بالایی هستند.
شما می توانید با استفاده از طرز تهیه ترشی مخلوط زعفرانی این محصول را در خانه درست کرده و به عنوان یک چاشنی در کنار وعده های غذایی مصرف نمایید.
آنها حاوی بیش از 15 ویتامین و مواد معدنی مختلف، علاوه بر فیبر و آنتی اکسیدان هستند.
به طور کلی، محتوای ویتامین و مواد معدنی یک وعده آلو و انار کمی متفاوت است و انار بیشتر از آلو حاوی ویتامین K است و مقداری ویتامین B و مواد معدنی بیشتری دارد.
طرز تهیه ترشک انار نیز از جهت وجود ویتامین و مواد معدنی در انار مورد توجه قرار گرفته است و بسیاری از پزشکان مصرف آن را توصیه می نمایند.
علاوه بر این، آلوچه خشک نسبت به آلو تازه کالری، فیبر و کربوهیدرات بیشتری دارد.
محتوای ویتامین و مواد معدنی آلوچه خشک و آلوچه تازه کمی متفاوت است، اما هر دو سرشار از مواد مغذی هستند.
علاوه بر این، آلوچه خشک حاوی کالری، فیبر و کربوهیدرات بیشتری نسبت به آلوچه تازه است.
- منابع:
- تبلیغات: