پسته بو داده دارای اسید آمینه فراوان برای بدن است

پسته مانند تمام مغزها دارای محتوای چربی بالایی است که عمدتاً از اسیدهای چرب تک و چند غیر اشباع و همچنین مقادیر کمتری اسیدهای چرب اشباع تشکیل شده است.

 از میان اسیدهای چرب، پسته خشک خام اسیدهای اولئیک و لینولئیک بیش از نیمی از کل محتوای چربی پسته را تشکیل می دهند.

 پسته همچنین منبع خوبی از پروتئین (حدود 21 درصد وزن کل) است.

پسته بو داده دارای امتیاز اسید آمینه اصلاح شده با قابلیت هضم پروتئین (PDCAAS) 81 است که در حالت خام به 73 کاهش می یابد.

 مقادیر امتیاز اسید آمینه پسته اکبری یزد ضروری قابل هضم (DIAAS) برای مغز پسته خام و بو داده به ترتیب 86 و 83 است.

پسته دارای نسبت اسید آمینه ضروری بالاتر از سایر آجیل های معمولی است که درصد بالایی از آمینو اسیدهای شاخه دار دارد.

پسته

پسته منبع خوبی از فیبر پسته اکبری ممتاز است که 10 درصد وزنی فیبر نامحلول و 0.3 درصد فیبر محلول دارد.

 پسته منبع حداقل 15 ریزمغذی مختلف در مقادیر قابل توجهی است، بر اساس سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) (بیش از 10٪ از ارزش توصیه شده روزانه (DRV) در هر اونس (28.5 گرم)) یا اتحادیه اروپا (EU) (ارائه حداقل 15٪ ارزش مرجع مواد مغذی در هر 100 گرم) آستانه های مقررات مربوط به ادعاهای تغذیه و سلامت (NHCR).

به این ترتیب پسته منبع قابل توجهی از پروتئین، فیبر، مس، منگنز، ویتامین B6، تیامین، پتاسیم، فسفر، کروم، ویتامین‌های E و K (فیلوکینون)، ریبوفلاوین، فولات، منیزیم، آهن، روی و سلنیوم است با مقادیر کمتری از سایر ریز مغذی ها نیز وجود دارد.

 علاوه بر این، پسته فندقی منبع غنی لوتئین و زآگزانتین (زانتوفیل کاروتنوئیدها) و طیف وسیعی از ترکیبات فنلی فعال زیستی است.

  • منابع:
    1. Pistachio Nuts (Pistacia vera L.): Production, Nutrients, Bioactives and Novel Health Effects
  • تبلیغات: 
    1. مصرف زیاد ترشی موجب از بین رفتن برخی از نقاط بدن می شود!!
    2. شامپویی که می تواند زگیل را درمان کند
    3. لباس کار ایمنی که باعث نجات یک کارگر از سقوط شد
    4. محصولاتی که به اکسیر جوانی معروف اند