شوید خشک خاصیت مقابله در برابر سرطان را دارد

مطالعات اولیه متعدد نشان داد که به نظر می رسد ارتباط قوی بین خوردن میوه و سبزیجات از جمله شوید خشک محافظت در برابر سرطان وجود دارد. برخلاف مطالعات مورد شاهدی، مطالعات کوهورت، که گروه‌های بزرگی از افراد اولیه سالم را برای سال‌ها دنبال می‌کنند، عموماً اطلاعات قابل اعتمادتری نسبت به مطالعات مورد شاهدی ارائه می‌دهند، زیرا آنها بر اطلاعات گذشته متکی نیستند. و به طور کلی، داده های مطالعات کوهورت به طور مداوم نشان نداده اند که رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات از سرطان پیشگیری می کند.

به عنوان مثال، در طی یک دوره 14 ساله در مطالعه سلامت پرستاران و مطالعه پیگیری متخصصان بهداشت، مردان و زنانی که بیشترین مصرف میوه و سبزیجات (8+ وعده در روز) را داشتند به همان اندازه احتمال ابتلا به سرطان داشتند. به عنوان کسانی که کمترین وعده روزانه (زیر 1.5) را خوردند.
یک متاآنالیز مطالعات کوهورت نشان داد که مصرف بیشتر میوه و سبزیجات خطر مرگ ناشی از سرطان را کاهش نمی دهد.
احتمال بیشتری وجود دارد که برخی از انواع میوه ها و سبزیجات ممکن است در برابر برخی سرطان ها محافظت کنند.

طالعه‌ای که توسط فاروید و همکارانش انجام شد، گروهی از 90476 زن یائسه را به مدت 22 سال دنبال کرد و نشان داد که آنهایی که بیشترین میوه را در دوران نوجوانی می‌خوردند (حدود 3 وعده در روز) در مقایسه با کسانی که کمترین میزان مصرف (0.5 وعده) را می‌خوردند

داروها می توانند به آن دست پیدا کنند.
یک کارآزمایی تصادفی که به عنوان کارآزمایی بهینه دریافت درشت مغذی‌ها برای سلامت قلب (OmniHeart) شناخته می‌شود، نشان داد که این رژیم غذایی غنی از میوه و سبزیجات، زمانی که مقداری از کربوهیدرات با چربی یا پروتئین غیراشباع سالم جایگزین شود، فشار خون را حتی بیشتر کاهش می‌دهد.
در سال 2014، یک متاآنالیز کارآزمایی‌های بالینی و مطالعات مشاهده‌ای نشان داد که مصرف رژیم گیاه‌خواری با کاهش فشار خون مرتبط است.